|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aliağa, ilköğretim, izmir, lütfi, okulu, tunca, ömer |
![]() |
Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu Aliağa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu Aliağa İzmirÖmer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu Hakkında - Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu Tanıtım - Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu Resimleri - Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1973 yılında eğitim ve öğretime açılmış olup, 1982 yılında Ömer Lütfü Tunca adına eşi tarafından yaptırılan yeni binasına taşınmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun bahçe alanı 5000 metrekare, okul binalarının 145 metrekare alana sahiptir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz bünyesinde 1-2-3-4-5 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz bünyesinde öğrencilere yönelik sürekli etkinlikler yapılmaktadır ![]() MİSYONUMUZ Çocuklarımızı Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, kendine saygı duyan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, vatan ve millet sevgisi ile yetiştirmek ![]() ![]() ANA SINIFIMIZ Okul öncesi eğitim, öğrencilerin akademik yaşantılarının daha başarılı olması sağlayarak, çocuğun kendisini ifade etmesinde ve çevresi ile iletişim kurmasında büyük yararlar sağlamaktadır ![]() ![]() ![]() Çocuk eğitiminde 7 çok geçtir ![]() ![]() Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Aliağa Okulun Adı : Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu Okul Adresi : Hacı Ömerli Köyü Mavi Köşe Mahallesi Aliağa/İZMİR Telefon Numaraları : 0 (232) 6287252 Faks Numaraları : 0 (232) 6287252 E-mail Adresi : Okulun Web Adresi: http://omerlutfitunca ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu, Trenyolu Lojman Durumu : Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok ![]() Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|