Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu Aliağa İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu Aliağa İzmir

Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu Hakkında - Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu Tanıtım - Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu Resimleri - Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu İletişim

Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1973 yılında eğitim ve öğretime açılmış olup, 1982 yılında Ömer Lütfü Tunca adına eşi tarafından yaptırılan yeni binasına taşınmıştır Daha sonra 1989 yılında aynı kişi tarafından ek derslik ve ek bina yapılmıştırŞu anda iki bina ve dört derslikten oluşan okulumuzda 4 adet tuvalet mevcutturOkulumuz bünyesinde anasınıfı 2003 yılında açılmış olup, kadrolu öğretmen görev yapmaktadır

Okulumuzun bahçe alanı 5000 metrekare, okul binalarının 145 metrekare alana sahiptir Okul bahçesi ağaçlandırılmış olup, bahçe duvarı ve çocuk oyun parkı muhtarlık tarafından yapılmıştır Okulumuzun alanında basket sahası ve voleybol sahası da bulunmaktadır Ayrıca okulumuzun 2 adet Öğretmen lojmanı mevcuttur

Okulumuz bünyesinde 1-2-3-4-5 sınıflar olup, 6-7-8 sınıflar Yenişakran İlköğretim Okulu’na taşınmaktadır Okulumuzun 2 sınıf öğretmeni ve 1 tane anasınıfı öğretmeni olmak üzere 3 norm kadrosu bulunmaktadır
Okulumuz bünyesinde öğrencilere yönelik sürekli etkinlikler yapılmaktadır

MİSYONUMUZ

Çocuklarımızı Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, kendine saygı duyan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, vatan ve millet sevgisi ile yetiştirmek Eğitim ve öğretimin bir ömür boyu sürdüğü bilincini uyandırabilmek

ANA SINIFIMIZ

Okul öncesi eğitim, öğrencilerin akademik yaşantılarının daha başarılı olması sağlayarak, çocuğun kendisini ifade etmesinde ve çevresi ile iletişim kurmasında büyük yararlar sağlamaktadır Okul olarak köyümüzdeki her çocuğun okul öncesi eğitimi mutlaka almasını hedeflemekteyiz Buna ait çalışmalarımız artarak devam etmektedir

Çocuk eğitiminde 7 çok geçtir Sloganını okul öncesi eğitimde benimseyerek çevremize aktarmaya çalışmaktayız

Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

İlçesi : Aliağa
Okulun Adı : Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu
Okul Adresi : Hacı Ömerli Köyü Mavi Köşe Mahallesi Aliağa/İZMİR
Telefon Numaraları : 0 (232) 6287252
Faks Numaraları : 0 (232) 6287252
E-mail Adresi :
Okulun Web Adresi: http://omerlutfituncamebk12tr/
Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı :
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu, Trenyolu
Lojman Durumu :
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok

Ömer Lütfi Tunca İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com