Yeşiltepe İlköğretim Okulu Beydağ İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeşiltepe İlköğretim Okulu Beydağ İzmirYeşiltepe İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşiltepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşiltepe İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşiltepe İlköğretim Okulu İletişim Yeşiltepe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Yeşiltepe İlköğretim Okulu İzmir Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yeşiltepe İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yeşiltepe İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yeşiltepe İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yeşiltepe İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Toplam 3 şubede 10 öğrenci öğrenim görmektedir Yeşiltepe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Beydağ Okulun Adı : Yeşiltepe İlköğretim Okulu Okul Adresi : Yeşiltepe Köyü Beydağ İzmir Telefon Numaraları : 0 (232) Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : Okulun Web Adresi: Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : 18 km Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Var, Boş Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yeşiltepe İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|