|
|
Konu Araçları |
antalya, cumhuriyet, ilköğretim, merkez, okulu, yıl |
80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri OKULUMUZ Okulun Tarihçesi: Okulumuz 2003 yılında yapılmış olup, 2003-2004 Eğitim öğretim yılında eğitim öğretime açılmıştır Okulumuza 80Yıl İlköğretim isminin verilmesi ise 2003 yılında Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 80 yılı olması nedeniyle okulumuza 80Yıl İlköğretim Okulu adı verilmiştirOkulumuzun açılışını uzaktan bağlantı yöntemiyle dönemin başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirmiştir Fiziksel Özellikleri: Okulumuz zemin katı, 1 kat, 2kat ve 3 kat olmak üzere 4 kattan oluşmaktadır Zemin katı soğuk havalarda Beden eğitimi derslerinin işlenmesi ve sosyal aktivite çalışmalarının folklor vs yapılmasına uygun yapılmış olup, WC'ler duşa kabinler mevcuttur Beden eğitimi odası, kantin ve yemekhanemizde bu katta bulunmaktadır 1 Katta Müdür odası, Müdür yardımcısı odası, öğretmenler odası, veli görüşme odası, 3 derslik, 1 Anasınıfı ve öğrenci WC'lerinden oluşmaktadır 2Katta Rehberlik Odası, 1 Fen bilgisi sınıfı, 1 Bilişim Teknoojileri Laboratuarı, 6 derslikten ve bay bayan öğretmen WC' lerinden oluşmaktadır 3Katta ta ise 9 derslik ve öğrenci WC' lerinden oluşmaktadır 80YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ * Atatürkçü, Cumhuriyetçi ve Demokratik Kurum Kültürü * Öğrenci Merkezli Eğitim Yapmak * Teknolojik Gelişmelere Açıklık Ve Takipçilik * Planlı, Sürekli Eğitim Ve Gelişme * Gelişmelere Öncülük * Bölge Okullarına Liderlik * Öğretmen, Öğrenci, Veli İşbirliği Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı; bayrağını, devletini, ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek; kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak; Kendine ve topluma faydalı, geleceğe güvenle bakan, ahlaklı, olumlu düşünen, hayata hazır, ülkesini uygar, bilimsel, sosyal ve kültürel yönden dünyanın seçkin ülkeler seviyesine getirecek zeki ve dinamik bireyler yetiştirmek için VARIZ! 80YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ DEMRE EĞİTİM BÖLGESİNDE TERCİH EDİLEN EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ OLMAK Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: 80 YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Güneş Mah 6041 SokNo:118 Yenihal Karşişi Antalya Telefon Numarası: 2423396727 Faks Numarası: 2423380407 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:80Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu E-Okul E-Karne Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|