|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bigadiç, bilgileri, ilköğretim, meyvalı, mustafa, okulu, yıldız, şehit |
![]() |
Meyvalı Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meyvalı Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bigadiç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Meyvalı Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim Okulu Tanıtımı - Meyvalı Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim Okulu Resimleri - Meyvalı Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim Okulu Hakkında Misyon-Vizyon Vatanına milletine faydalı, çağdaş ve geleceği görebilen öğrenciler yetiştiren bir okul olmak ![]() Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara ülkemizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte araştıran, bilgiye ulaşma yollarını bilen, bilgiyi kullanan, eğitim-öğretimi izleyebilecek bilimsel alt yapıya sahip temel bilgi ve davranışları kazanmış, bedeni ve ruhsal yetenekleri gelişmiş bireyler yetiştirmektir ![]() Meyvalı Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim O Balıkesir Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BİGADİÇ Adı: MEYVALI ŞEHİT MUSTAFA YILDIZ İLKÖĞRETİM O Adresi: MEYVALI KÖYÜ MEYVALI ŞEHİT MUSTAFA YILDIZ İLKÖĞRETİMOKULU Telefon Numarası: 2666253159 E-mail Adresi: 676266@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - BİGADİÇ - Meyvalı Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim O ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|