|
|
Konu Araçları |
ankara, ayşezeki, bilgileri, ilköğretim, mamak, okulu, sayan |
Ayşe-Zeki Sayan İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayşe-Zeki Sayan İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ayşe-zeki Sayan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ayşe-zeki Sayan İlköğretim Okulu Resimleri - Ayşe-zeki Sayan İlköğretim Okulu Hakkında Vizyonumuz Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, Milli Eğitimin amaçlarına uygun olarak, paydaşların mutluluğunun sağlandığı,mevcut imkanların etkin ve verimli kullanıldığı, sürekli iyileştirme çalışmalarının yapıldığı, emsallerine örnek teşkil eden bir okul oluşturmaktır Misyonumuz *** Atatürk İlke ve İnkılapları ile milli ve manevi değerleri özümsemiş, analitik ve eleştirel düşünce yapısı gelişmiş, birlikte çalışma alışkanlığı kazanmış, bireysel yeteneklerinin farkına varmış ve bu yeteneklerini geliştirme gayreti içinde olan öğrenciler yetiştirmek *** Milli Eğitim mevzuatı çerçevesinde, sahip olduğumuz kaynakları öğrencilerimizin daha iyi şartlarda yetiştirilmeleri için etkin bir biçimde kullanmak *** Paydaşlarımızla birlikte okulumuzdaki eğitim ve öğretim sürecinde sürekli iyileştirme çalışmaları gerçekleştirmek *** Gerek uygulanmakta olan eğitim öğretim süreci, gerekse bu sürecin sonucunda öğrencilerimizin, sınavla öğrenci alan liselere ve dengi olan okullara en üst düzeyde yerleşmelerini sağlayarak, emsallerine örnek teşkil eden bir okul oluşturmaktır Ayşe-zeki Sayan İlköğretim Okulu Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ayşe-zeki Sayan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ayşe-zeki Sayan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ayşe-zeki Sayan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ayşe-zeki Sayan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / MAMAK Adı: AYŞE-ZEKİ SAYAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ortatepe Sok No:1 Abidin Paşa Mamak Ankara Telefon Numarası: 3123643950 Faks Numarası: 3123646322 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - MAMAK - Ayşe-Zeki Sayan İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|