|
|
Konu Araçları |
ankara, barbaros, bilgileri, hayrettin, ilköğretim, mamak, okulu, paşa |
Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Bilgileri - Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu Resimleri - Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu Hakkında Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / MAMAK Adı: BARBAROS HAYRETTİN PAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Dostlar Mah101Sok Çobançeşmesi Mamak Ankara Telefon Numarası: 3123728021 Faks Numarası: 3123728021 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - MAMAK - Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|