|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, bükdere, ilköğretim, kepsut, okulu |
![]() |
Bükdere İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bükdere İlköğretim Okulu Bilgileri Kepsut BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Kepsut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bükdere İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bükdere İlköğretim Okulu Resimleri - Bükdere İlköğretim Okulu Hakkında MİSYONUMUZ Öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek Ülkemiz için, çağdaş yaklaşımlarla öğrencilerimizin istek ve yetenekleri doğrultusunda, kendine ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek ![]() Görev ve sorumluluk bilincine sahip öğrenciler yetiştirmek Sürekli girişimci - gelişmeci düşünceye sahip bireyler yetiştirmek Özgür, çok yönlü ve bütün bir birey olarak yetişmesini sağlamak VİZYONUMUZ İşbirliği ve dayanışma içindeyiz ![]() Hepimiz her gün daha iyiye,daha güzele ulaşmak için çalışırız ![]() Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bütün bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna inanıyoruz ![]() Biz, toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratmanın ancak kendi bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz ![]() Bükdere İlköğretim Okulu Balıkesir Kepsut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / KEPSUT Adı: BÜKDERE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BÜKDERE KÖYÜ Telefon Numarası: 2665841131 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - KEPSUT - Bükdere İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|