|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu, osmangazi |
![]() |
Osmangazi İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osmangazi İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirOsmangazi İlköğretim Okulu Hakkında - Osmangazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Osmangazi İlköğretim Okulu Resimleri - Osmangazi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Osmangazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Osmangazi İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Osmangazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222255656 Okulun Faksı: 2222256998 Okulun Adresi: OSMANGAZİ MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://eskisehirosmangaziioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968626@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: İsmail ALTINKAYNAK Okulun Ulaşım Bilgileri: 3-9-11-16 nolu halk otobüsü çalışmakta Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Osmangazi İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|