|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, başakıncı, ilköğretim, mecdude, merkez, okulu |
![]() |
Mecdude Başakıncı İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mecdude Başakıncı İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Mecdude Başakıncı İlköğretim Hakkında - Mecdude Başakıncı İlköğretim Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mecdude Başakıncı İlköğretim Bilgileri MECDUDE BAŞAKINCI İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ Okulumuz Antalya Merkez Meltem mahallesi 8 ![]() ![]() Yapımına 18 derslik olarak başlanmış, açılışından önce 24 derslikli hale getirilmiştir ![]() ![]() 3 katlı olan okulumuzun bina alanı 865 m2, bahçe alanı 4700 m2 dir ![]() ![]() ![]() Okulumuz 38 personeli, Anasınıfı ve diğer sınıflardaki 1050 öğrencisi ile eğitim-öğretime devam etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mecdude Başakıncı İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: MECDUDE BAŞAKINCI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Meltem Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2422371478 Faks Numarası: 2422371435 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: Mecdude Başakıncı İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|