|
|
Konu Araçları |
bilgileri, doğanbey, ilköğretim, izmir, okulu, payamlı, seferihisar |
Doğanbey Payamlı İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğanbey Payamlı İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmirDoğanbey Payamlı İlköğretim Okulu Hakkında - Doğanbey Payamlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Doğanbey Payamlı İlköğretim Okulu Resimleri - Doğanbey Payamlı İlköğretim Okulu İletişim Doğanbey Payamlı İlköğretim OkuluHakkında Bilmek İstedikleriniz : Doğanbey Payamlı İlköğretim Okulu İzmir Seferihisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Doğanbey Payamlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Doğanbey Payamlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Doğanbey Payamlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Doğanbey Payamlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Doğanbey Payamlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Seferihisar Okulun Telefonu: 2327425525 Okulun Faksı: 2327425525 Okulun Adresi: Doğanbey Payamli Okulun Web Adresi: http://wwwdoganbeypayamlik12tr/ Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Doğanbey Payamlı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|