|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, izmir, katrancı, kemalpaşa, okulu, yiğitler, özcan |
![]() |
Yiğitler Özcan Katrancı İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yiğitler Özcan Katrancı İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmirYiğitler Özcan Katrancı İlköğretim Okulu Hakkında - Yiğitler Özcan Katrancı İlköğretim Okulu Tanıtım - Yiğitler Özcan Katrancı İlköğretim Okulu Resimleri - Yiğitler Özcan Katrancı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yiğitler Özcan Katrancı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Yiğitler İlköğretim Okulu İzmir Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Yiğitler Özcan Katrancı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: 2328751068 Okulun Faksı: 2328751068 Okulun Adresi: YİĞİTLER Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yiğitler Özcan Katrancı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|