Atkoy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atkoy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Atkoy İlköğretim Okulu Resimleri - Atkoy İlköğretim Okulu Hakkında

V
İ
Z
Y
O
N

1 İşbirliği ve dayanışma içindeyiz
2 Hepimiz her gün daha iyiye,daha güzele ulaşmak için çalışırız
3 Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bütün bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna inanıyoruz
4 Biz, toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratmanın ancak kendi bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz

1 Öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek
2 Ülkemiz için, çağdaş yaklaşımlarla öğrencilerimizin istek ve yetenekleri doğrultusunda, kendine ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek
3 Görev ve sorumluluk bilincine sahip öğrenciler yetiştirmek
4 Sürekli girişimci - gelişmeci düşünceye sahip bireyler yetiştirmek
5 Özgür, çok yönlü ve bütün bir birey olarak yetişmesini sağlamak

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Atköy’de okulun tarihi bir hayli eskidir 1939’da köye öğretmen tayin edilerek eğitim ve öğretime başlanmıştır 1945-1946 yıllarında köylüler tarafından tek dershaneli bir okul yapılmıştır Zamanla ihtiyacı karşılamadığından 1968 yılında okulda geniş kapsamlı bir tadilat yapılarak 5 derslikli hale getirilmiştir Okulumuzda bu güne kadar 101 öğretmen çalışmış yaklaşık 1350 öğrenci öğrenim görmüş ve mezun olmuştur Okulumuzdan mezun olan öğrenciler eğitimlerine devam etmektedirler Bugün bazı öğrencilerimiz yükseköğrenime devam etmektedir1997 yılında 4306 sayılı yasa ile okulumuzda İlköğretim uygulamasına geçildi Öğrencilerimiz birinci kademeyi Atköy’de ikinci kademeyi de Balıkesir Merkez General Kemal İlköğretim Okulunda tamamlamaktadır

Atkoy İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atkoy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atkoy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atkoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Atkoy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ATKOY İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Atköy

Telefon Numarası: 2662672221

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: 657145@mebk12tr

Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Atkoy İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com