|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, fatma, günay, ilköğretim, izmir, okulu, selçuk |
Fatma Günay İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuk İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fatma Günay İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuk İzmirFatma Günay İlköğretim Okulu Hakkında - Fatma Günay İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatma Günay İlköğretim Okulu Resimleri - Fatma Günay İlköğretim Okulu İletişim ![]() Fatma Günay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Fatma Günay İlköğretim Okulu İzmir Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fatma Günay İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fatma Günay İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fatma Günay İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Fatma Günay İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Fatma Günay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Selçuk Okulun Telefonu: 232 8926017 Okulun Faksı: 232 8926413 Okulun Adresi: Zafer Mh 3032 Sk No:10Okulun Web Adresi: İZMİR-SELÇUK (Fatma Günay İlkÖğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Fatma Günay İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|