|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmet, bilgileri, denizli, erikoğlu, ilköğretim, merkez, nuri, okulu |
![]() |
Ahmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliAhmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ahmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Belediyemiz 1992 yılında 18 ![]() ![]() ![]() Hasan YILMAZ ve Faruk EKİZ’in girişimleri ile 341 hissedardan gönüllü arsa payları toplandı ![]() ![]() ![]() 1996 yılının temmuz ayında okulun yapımını Ahmet Nuri Erikoğlu üstlendi ve okulun temeli atıldı ![]() ![]() 15 Eylül 1997 tarihinde Dönemin Başbakanı Mesut YILMAZ tarafından okul eğitim öğretime açıldı ![]() OKUL BİNASININ KULLANIM ŞEKLİ: 1 müdür odası,2 müdür yardımcısı odası,1 rehberlik odası,1 memur odası,1 spor odası,2 soyunma odası,1 arşiv, 1 bilgi ve teknoloji sınıfı,1 çok amaçlı sınıf, 1 çok amaçlı salon, 1 fen laboratuarı, 1 depo, 1 ana sınıfı, 1 mutfak, 16 derslik bulunmaktadır ![]() Okulun ısıtma sistemi kalorifer, yakıt cinsi kömürdür ![]() Vizyonumuz Biz Ahmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu olarak istiyoruz ki, 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ: Biz Ahmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu olarak, 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() ![]() VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ !!! Ahmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (258) 241 14 10 Okulun Faksı: (258) 241 97 23 Okulun Adresi: Deliktaş Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://ahmetnurierikogluilkogretim ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ahmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|