|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu, yenikent |
![]() |
Yenikent İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yenikent İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirYenikent İlköğretim Okulu Hakkında - Yenikent İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenikent İlköğretim Okulu Resimleri - Yenikent İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yenikent İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul binası 1987 yılında inşaa edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2007-2008 Eğitim öğretim yılı başında tamamlanan ek binamızın hizmete açılması ile birlikte okulumuza 12 derslik bir çok amaçlı salon, ana sınıfı katılmıştır ![]() ![]() Yenikent İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222397567 Okulun Faksı: 2222390497 Okulun Adresi: YENİKENT MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://yenikenteskio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968614@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: HAMİT ÇAKMAK Okulun Ulaşım Bilgileri: Odunpazarından 30 32 63 (siyah) numaralı otobüs ve dolmuşlar, şehitlik yanından 34 numaralı dolmuşlar ile okulumuza ulaşabilirsiniz ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yenikent İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|