|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abazlı, ankara, bala, bilgileri, ilköğretim, okulu |
![]() |
Abazlı İlköğretim Okulu Bilgileri Bala Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abazlı İlköğretim Okulu Bilgileri Bala AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Abazlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Bala'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Abazlı İlköğretim Okulu Resimleri - Abazlı İlköğretim Okulu Hakkında ![]() ABAZLI İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ Okul 1952 yılında Abazlı köylülerinin ortak çalışması sonucunda taş bina olarak yapılmıştır ![]() Okul iki derslik, bir müdür odası ve bir lojman olarak yapılmıştır ![]() 1952-1953 eğitim öğretim yılında Abazlı Köyü İlkokulu olarak eğitim öğretime başlamıştır ![]() 1973 yılında ilkokula yeni bina yapılınca ilkokul yeni binaya taşınmış, eski binanın sadece lojmanı kullanılmış, derslikler terk edilmiştir ![]() ![]() 1992-1993 yılından itibaren taş bina tamamen terk edilerek ilkokul bahçesine yapılan üç derslikli yeni ortaokul binasına taşınarak eğitim öğretime başlandı ![]() 1993-1994 eğitim öğretim yılında valiliğin 19-07-1993 tarih ve 322/1173 sayılı onayı ile Abazlı köyü ilkokulu ve Abazlı ortaokulu birleştirilerek Abazlı İlköğretim Oklu adını alarak eğitim-öğretime devam edilmiştir ![]() 1998 Aralık ayında kat ilavesi yapılarak derslik sayısı bahçe içindeki eski ilkokul binasındakilerle birlikte 8'e yükseltilmiş müdür ve öğretmenler odası yapılmıştır ![]() Abazlı İlköğretim Okulu Ankara Bala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / BALA Adı: ABAZLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ABAZLI MAHALLESI Telefon Numarası: 3128874019 Faks Numarası: 3128874019 E-mail Adresi: 305940@meb ![]() ![]() Web Adresi: Abazlı İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|