|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, farabi, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu |
![]() |
Farabi İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Farabi İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliFarabi İlköğretim Okulu Hakkında - Farabi İlköğretim Okulu Tanıtım - Farabi İlköğretim Okulu Resimleri - Farabi İlköğretim Okulu İletişim Farabi İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Farabi İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz, 1986 – 1987 Öğretim yılında Durhasan Altıncıoğlu Mahallesi İlkokulu olarak geçici bir binada ( Camii altında ) Eğitim ve Öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz Kocaeli şehir merkezinin doğusunda, Karadenizliler Mahallesi sınırları içinde bulunur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul binası iki bölümden oluşur ![]() ![]() ![]() Faaliyet salonunda tiyatro sahnesi bulunur ![]() ![]() ![]() Öğretmenler odasında 1 çalışma masası, 1 bilgisayar masası, 1 bilgisayar, 1 yazıcı(aynı zamanda tarayıcı ve fotokopi), televizyon dolabı-kitaplık , 1 televizyon, 15 adet öğretmen dolabı, 2 adet pano bulunmaktadır ![]() ![]() Okul kooperatifinde öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bazı gıda maddeleri ve kırtasiye malzemeleri satılmaktadır ![]() İkinci katta 1 müdür odası, 1 kız öğrenci tuvaleti, 4 adet derslik, Üçüncü katta 3 derslik, 1 Fen Bilgisi laboratuarı ve 1 erkek öğrenci tuvaleti bulunmaktadır ![]() ![]() Farabi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: FARABİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARADENİZLİLER MAH ![]() Telefon Numarası: 2623192610 Faks Numarası: 2623192610 E-mail Adresi: Web Adresi: - Farabi İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|