|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
emine, ilköğretim, izmir, menderes, okulu, yazlalı |
![]() |
Emine Yazlalı İlköğretim Okulu Menderes İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emine Yazlalı İlköğretim Okulu Menderes İzmirEmine Yazlalı İlköğretim Okulu Hakkında - Emine Yazlalı İlköğretim Okulu Tanıtım - Emine Yazlalı İlköğretim Okulu Resimleri - Emine Yazlalı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Emine Yazlalı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 2004 yılında hizmete açılan binamız 4 katlıdır ve lojmanı bulunmamaktadır ![]() 1 Müdür, 1 Müdür Yard ![]() ![]() 10 Şube+ Anasınıfı 269+13=282 Emine Yazlalı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes Okulun Telefonu: 232 7934264 Okulun Faksı: 232 7933090 Okulun Adresi: Fevzi Çakmak Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: emineyazlali@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Gökhan BAKIŞKAN Okulun Ulaşım Bilgileri: İlçeye Merkezine Uzaklığı 35 km İl Merkezine Uzaklığı 50 km ![]() Beldeye Menderes'ten ESHOT otobüsleri kalkmaktadır ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 250 – 350 TL arası değişmektedir ![]() Emine Yazlalı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|