Reşadiye İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Reşadiye İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ

Çorlu Reşadiye İlköğretim Okulu Hakkında - Reşadiye İlköğretim Okulu Tanıtımı - Reşadiye İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Reşadiye İlköğretim Okulu Resimleri

Reşadiye İlköğretim Okulu Tekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Reşadiye İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Reşadiye İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Reşadiye İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Reşadiye İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: REŞADİYE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ÇOBAN ÇEŞME MAH MKEMAL CAD 4 SOK NO:4

Telefon Numarası: 2826529131
Faks Numarası: 2826536064

OKULUN TARİHÇESİ:

Bakanlığımız, Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Reşadiye Mahallesi Çoban Çeşme Mevkii 69 Pafta, 744 Ada ve 54 Parsele kayıtlı ve 2781m2'lik arsada 15/10/1990 tarihinde 15 Derslikli okul yapılmasına karar verdi Ve aynı yıl okul inşaatına başlandı 1992 yazında okulun inşaatı bitirildi 18/09/1992 tarihinde okulumuz Eğitim Öğretime açıldı Okula ait arsamız 12122007 tarihinde okul yanındaki Belediye ve Hazineye ait olan yeşil alan bedelsiz kamulaştırılarak 4 Parsele kayıtlı olarak 3951,9m2 olarak değişti

OKULUMUZUN VİZYONU:

Okulumuz kendini bil ilkesi ile ifade edilen felsefeyi benimsiyerek, içerisine aldığı her öğrencinin mezun olduğu güne kadar kafasında seçmek istediği meslekle ilgili net bir fikir oluşmuş ve yaşamı boyunca kendisi için bir gelişim kendini ifade etme aracı olarak her türlü ilgi alanını bulmuş bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir Ayrıca eğitim öğretim hizmeti verdiğimiz çevredeki tüm kişiler için de bu konuda yeterliliğini ispat etmiş yönlendirici ve destekleyici bir kurum olmayı hedeflemiştir

İLKELERİMİZ:

* Öğrenci merkezli eğitim
* Grup halinde çalışma ve gelişim
* Yeterliliklerinin ve sınırlarının farkında olmak
* Teknolojiyi kullanabilen bireyler yetiştirmek
* Çevreyle sürekli iletişim
* Eğitim öğretim süreci boyunca etkileri ve tepkileri sürekli kontrol

OKULUMUZUN MİSYONU:

Okulumuz çevresinden gelen öğrencileri meslek okulları yada akademik kariyeri hedefleyen diğer ortaöğretim kurumlarına hazırlayan, bünyesine aldığı öğrenciyi tüm özellikleriyle en iyi şekilde tanıyıp kendisini ifade edebileceği meslek dalına yönlendirmeyi hedefleyen bir ilköğretim okuludur Okulumuz hem teknik hem de teknolojik alt yapısıyla öğrencilerinin kendilerini tanıyıp ilgi ve yeteneklerine en uygun alanları seçmelerine yeterli bir durumdadır Ayrıca kurum içi dayanışma ve iletişim zenginliğiyle eğitim ve öğretimdeki her türlü yeniliğe uyum sağlayabilecek öğrenen bir ilişkiler bütünlüğü göstermektedir

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com