Bayır Muhittin Çoban İlköğretim Okulu Marmaris Muğla

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bayır Muhittin Çoban İlköğretim Okulu Marmaris Muğla

Bayır Muhittin Çoban İlköğretim Okulu Hakkında - Bayır Muhittin Çoban İlköğretim Okulu Tanıtım - Bayır Muhittin Çoban İlköğretim Okulu Resimleri - Bayır Muhittin Çoban İlköğretim Okulu İletişim

Bayır Muhittin Çoban İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Köyümüz halkı tarafından yapılan tek sınıflı okul binası 1934 yılında eğitim-öğretime başlamıştır Bu bina 1957 yılında meydana gelen depremden zarar görmüştür Devletimiz yeniden okul yapımı için faaliyete geçmiş ve 1961 yılının Ağustos ayında okul binasının temeli atılmış, Aralık ayında 2 derslikli olarak hizmete açılmıştır Okul yapımına köy halkımız da bedenen çalışarak katkıda bulunmuştur

1971 yılında 2 dershanenin yetersiz kalması nedeniyle bu 2 dershaneye ilaveten 1 derslik daha yapılarak hizmete girmiştir

1978 yılında yine ihtiyaç olarak okul binalarına ilaveten ayrıca 1 ek derslik binası daha yapılıp hizmete girmiştir 1961 yılı sonunda hizmete açılan 2 derslikli binanın iç ve dış tadilatı 1994 yılında hayırsever vatandaş Tuna HETMAN tarafından yaptırılmıştır Bu nedenle, açılışından 1994 yılına kadar Bayır Köyü İlkokulu olan okulumuzun adı, 09/03/1995 tarihli Valilik Oluru ile Bayır Ahu Hetman İlkokulu olarak değiştirilmiştir Ayrıca 1978 yılında 1 sınıf ve 1 müdür odası olarak yapılan ek bina, 2000 yılında, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapılan müracaatlar sonunda 2 derslik haline dönüştürülmüştür Okulumuzdaki birleştirilmiş sınıf uygulamasına son verilerek 2000/2001 öğretim yılından itibaren 5 sınıflı müstakil sınıf olarak eğitim-öğretim verilmeye başlanmıştır Mevcut binalara ek olarak 2000/2001 öğretim yılında 1 derslik daha yapılarak köyümüzde ilk defa Anasınıfı eğitimi verilmeye başlanmıştır

Temmuz 2002 tarihinde Muğla Valiliği ile Çoban Turizm Akaryakıt Pazarlama Taşımacılık ve Ticaret AŞ adına hayırsever vatandaş Muhittin ÇOBAN tarafından düzenlenen protokol gereği mevcut okulumuzun bahçesine 2 kat , 10 derslik ve idari bölümlerden oluşan İlköğretim okulu binası yapılmasına karar verilmiş ve Mayıs 2003 tarihinde yapımına başlanan bu bina Eylül 2003 tarihinde tamamlanarak eğitim-öğretime hazır hale getirilmiştir

2003/2004 Eğitim/Öğretim yılının başından itibaren 8 sınıflı İlköğretim Okulu olarak hizmet verilmeye başlanmış, okulumuzun adı da 23/02/2004 tarih ve 700/3610 sayılı Valilik Oluru ile “BAYIR MUHİTTİN ÇOBAN İLKÖĞRETİM OKULU” olarak değiştirilmiştir Halen 8 sınıflı ve komşu köyümüz Osmaniye Köyü’nün 1-2-3-4-5-6-7-8 sınıf öğrencilerinin taşındığı, Taşıma merkezli okul olarak eğitim-öğretime devam etmektedir

Bayır Muhittin Çoban İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Marmaris
Okulun Telefonu: 252 485 71 19- 485 71 11
Okulun Faksı: 252 485 71 19
Okulun Adresi: Bayır Köyü
Okulun Web Adresi: http://wwwbayirmuhittincobanioomeb k12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 714871@mebk12tr
Okulun Müdürü: ERUĞRUL AKBULUT
Okulun Ulaşım Bilgileri: İL MERKEZİNE UZAKLIĞI (km OLARAK) : 80 km
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI (km OLARAK) : 26 km
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Bayır Muhittin Çoban İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com