|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bayır, çoban, ilköğretim, marmaris, muğla, muhittin, okulu |
![]() |
Bayır Muhittin Çoban İlköğretim Okulu Marmaris Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayır Muhittin Çoban İlköğretim Okulu Marmaris MuğlaBayır Muhittin Çoban İlköğretim Okulu Hakkında - Bayır Muhittin Çoban İlköğretim Okulu Tanıtım - Bayır Muhittin Çoban İlköğretim Okulu Resimleri - Bayır Muhittin Çoban İlköğretim Okulu İletişim ![]() Bayır Muhittin Çoban İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Köyümüz halkı tarafından yapılan tek sınıflı okul binası 1934 yılında eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1971 yılında 2 dershanenin yetersiz kalması nedeniyle bu 2 dershaneye ilaveten 1 derslik daha yapılarak hizmete girmiştir ![]() 1978 yılında yine ihtiyaç olarak okul binalarına ilaveten ayrıca 1 ek derslik binası daha yapılıp hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Temmuz 2002 tarihinde Muğla Valiliği ile Çoban Turizm Akaryakıt Pazarlama Taşımacılık ve Ticaret A ![]() ![]() ![]() 2003/2004 Eğitim/Öğretim yılının başından itibaren 8 sınıflı İlköğretim Okulu olarak hizmet verilmeye başlanmış, okulumuzun adı da 23/02/2004 tarih ve 700/3610 sayılı Valilik Oluru ile “BAYIR MUHİTTİN ÇOBAN İLKÖĞRETİM OKULU” olarak değiştirilmiştir ![]() ![]() ![]() Bayır Muhittin Çoban İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Marmaris Okulun Telefonu: 252 485 71 19- 485 71 11 Okulun Faksı: 252 485 71 19 Okulun Adresi: Bayır Köyü Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 714871@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: ERUĞRUL AKBULUT Okulun Ulaşım Bilgileri: İL MERKEZİNE UZAKLIĞI (km OLARAK) : 80 km ![]() İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI (km OLARAK) : 26 km Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bayır Muhittin Çoban İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|