|
|
Konu Araçları |
alaşehir, bilgileri, ilköğretim, manisa, okulu, örencik |
Örencik İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Örencik İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaÖrencik İlköğretim Okulu Hakkında - Örencik İlköğretim Okulu Tanıtım - Örencik İlköğretim Okulu Resimleri - Örencik İlköğretim Okulu İletişim Örencik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Örencik İlköğretim Okulu Alaşehir’e 40 km mesafede olup, Örencik Köyü’nün Karakuyu Mahallesi’nde bulunmaktadır Okul dört dönümlük bir arazi üzerindedir Okulun doğusunda Örencik Merkez Mahallesi, batısında Uluderbent Bahçedere Mahallesi, kuzeyinde Uluderbent Kasabası bulunmaktadır Okulun yapılış tarihi 1961 yılına rastlar Okulun kurucuları o dönemin muhtarı Mehmet KARAKUYU ve Hüseyin ARIKAN başta olmak üzere köy halkıdır Okul ilk olarak eğitime 1961 yılının ikinci yarısında başlamış ve ilk kayıtlar dışarıdan nakil olarak geldiği için yine ilk mezunlarını 1961 yılının haziranında vermiştirOkulun eğitime açıldığı dönemdeki öğrenci sayısı 130-140 civarında olup ilk iki yıl tek öğretmen görev yapmıştır Sonraki yıllarda iki öğretmen ile eğitime devam edilmiştir Okulun mezunları arasında doktor olarak Mehmet YILDIRIM, öğretmen olarak Mehmet Nuri TEKER, ve Recep KARAKUYU, maliye memuru olarak İbrahim TEKER, İsa BADEM, polis olarak Yusuf YILDIRIM, subay olarak İsmail BADEM, orman muhafaza memuru olarak Mehmet UYSAL, Kazım KUZU, İsmail UYSAL, Muzaffer ESER sayılabilir Okulun ilk öğretmeni Erol ERKUL’dur Okula ait lojman bulunmakta olup okul ihtiyaçları Muhtarlık ve Okul Aile Birliği tarafından karşılanmaktadır Örencik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Örencik Köyü Okulun Web Adresi: http://alasehirorencikmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 436932@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Örencik İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|