Örencik İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Örencik İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

Örencik İlköğretim Okulu Hakkında - Örencik İlköğretim Okulu Tanıtım - Örencik İlköğretim Okulu Resimleri - Örencik İlköğretim Okulu İletişim

Örencik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Örencik İlköğretim Okulu Alaşehir’e 40 km mesafede olup, Örencik Köyü’nün Karakuyu Mahallesi’nde bulunmaktadır Okul dört dönümlük bir arazi üzerindedir Okulun doğusunda Örencik Merkez Mahallesi, batısında Uluderbent Bahçedere Mahallesi, kuzeyinde Uluderbent Kasabası bulunmaktadır Okulun yapılış tarihi 1961 yılına rastlar

Okulun kurucuları o dönemin muhtarı Mehmet KARAKUYU ve Hüseyin ARIKAN başta olmak üzere köy halkıdır Okul ilk olarak eğitime 1961 yılının ikinci yarısında başlamış ve ilk kayıtlar dışarıdan nakil olarak geldiği için yine ilk mezunlarını 1961 yılının haziranında vermiştirOkulun eğitime açıldığı dönemdeki öğrenci sayısı 130-140 civarında olup ilk iki yıl tek öğretmen görev yapmıştır Sonraki yıllarda iki öğretmen ile eğitime devam edilmiştir Okulun mezunları arasında doktor olarak Mehmet YILDIRIM, öğretmen olarak Mehmet Nuri TEKER, ve Recep KARAKUYU, maliye memuru olarak İbrahim TEKER, İsa BADEM, polis olarak Yusuf YILDIRIM, subay olarak İsmail BADEM, orman muhafaza memuru olarak Mehmet UYSAL, Kazım KUZU, İsmail UYSAL, Muzaffer ESER sayılabilir Okulun ilk öğretmeni Erol ERKUL’dur Okula ait lojman bulunmakta olup okul ihtiyaçları Muhtarlık ve Okul Aile Birliği tarafından karşılanmaktadır

Örencik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Örencik Köyü
Okulun Web Adresi: http://alasehirorencikmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 436932@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Örencik İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com