|
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, kadıköy, merkez, okulu |
Kadıköy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadıköy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kadıköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kadıköy İlköğretim Okulu Resimleri - Kadıköy İlköğretim Okulu Hakkında Köyümüz Aydın Merkez KADIKÖY dür Köyün kuruluşu kesin olarak bilinmemektedir200 yıllık bir tarihe sahip olduğu tahmin edilmektedirCami avlusundaki dikili taşın üzerindeki yazıdan anlaşıldığına göre 150 yıl önce dikildiği bilinmektedir Köy halkının çoğunluğu Yugoslavya göçmenleri oluşturmaktadırSon yıllarda köyümüz doğu illerimizden göç almıştır KÖYÜMÜZÜN KÜLTÜR DURUMU: Köyümüze 1949 yılında yılında Filibeli Rahmi Bey tarafından bir İlkokul binası yaptırılmıştırDaha sonraları ihtiyaca göre başka bir bina ile eski bina yerine 8 derslikli İlköğretim Okulu yapılmıştır Okula kaydı yapılmayan çocuk yoktur Köyümüzde okur-yazar oranı % 95 tir geri kalan bölüm ise 60 yaş ve üzeridir Okulumuzdan mezun olan pek çok devlet memuru ve sanatkarlar vardır VİZYONUMUZ Çağdaş ve uygar topluluk seviyesine ulaşmak ve emsal okullar arasında model olmak MİSYONUMUZ Çevreye zarar vermeyen,yörenin gelişimine katkı sağlayan,kaliteli eğitim almış,örf ve adetlere saygılı,teknolojiye açık,çevre bilinci yerleşmiş,sosyal çevrede nasıl yaşayacağını bilen bireyler yetiştirmek Kadıköy İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kadıköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kadıköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kadıköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kadıköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: KADIKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KADIKÖY/ AYDIN Telefon Numarası: 2562261242 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:Kadıköy İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|