Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avanos, güven, ilköğretim, nevşehir, okulu, paşalı, şhthasan

Paşalı Şht.Hasan Güven İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Paşalı Şht.Hasan Güven İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos

Paşalı ŞhtHasan Güven İlköğretim Okulu Hakkında - Paşalı ŞhtHasan Güven İlköğretim Okulu Tanıtım - Paşalı ŞhtHasan Güven İlköğretim Okulu İletişim

Paşalı ilköğretim okulu ilk olarak 1945 yılında yapılmış ve hizmete açılmıştır 1974’e kadar öğretime devam eden okul bu tarihte tekrar bir tadilat görmüştürBu dönem de devam eden Kıbrıs Çıkartmasında şehit olan pilot Hasan Güven ismi verilerek okulun adı Paşalı Şehit Hasan Güven İlkokulu olmuştur 2001 yılına kadar bu şekilde eğitim veren okul, 1998 yılında çıkarılan yasaya dayanarak, okula bir ek bina yapıldı ve okul ilköğretim okulu haline geldi
Okulda halen I Kademe ve II Kademe olarak ve son olarak 2004-2005 yılında hizmete giren Ana Sınıfı ile 120 öğrencisiyle öğretime devam etmektedir Okul taşımalı eğitime geçerek yan köy olan Üçkuyu Köyünün öğrencisini de bünyesinde barındırmaktadır Okul içerisinde bulunan eğitim öğretime dair tüm teknik ve teknolojik donanımlar temin edilmiştir
Okulda şuan 1 adet tam donanımlı bilgisayar,4 adet televizyon,1 adet tepegöz,1adet fotokopi makinesı,2 adet VCD çalar,tam donanımlı labaratuarıyla hizmete devam etmektedir
Adı: PAŞALI ŞHTHASAN GÜVEN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: PAŞALI KÖYÜ AVANOS/NEVŞEHİR
Telefon Numarası: 3845454144
PAŞALI ŞHTHASAN GÜVEN İLKÖĞRETİM OKULU
kaynak :webrehberiz biz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com