|
|
Konu Araçları |
avanos, güven, ilköğretim, nevşehir, okulu, paşalı, şhthasan |
Paşalı Şht.Hasan Güven İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Paşalı Şht.Hasan Güven İlköğretim Okulu Nevşehir AvanosPaşalı ŞhtHasan Güven İlköğretim Okulu Hakkında - Paşalı ŞhtHasan Güven İlköğretim Okulu Tanıtım - Paşalı ŞhtHasan Güven İlköğretim Okulu İletişim Paşalı ilköğretim okulu ilk olarak 1945 yılında yapılmış ve hizmete açılmıştır 1974’e kadar öğretime devam eden okul bu tarihte tekrar bir tadilat görmüştürBu dönem de devam eden Kıbrıs Çıkartmasında şehit olan pilot Hasan Güven ismi verilerek okulun adı Paşalı Şehit Hasan Güven İlkokulu olmuştur 2001 yılına kadar bu şekilde eğitim veren okul, 1998 yılında çıkarılan yasaya dayanarak, okula bir ek bina yapıldı ve okul ilköğretim okulu haline geldi Okulda halen I Kademe ve II Kademe olarak ve son olarak 2004-2005 yılında hizmete giren Ana Sınıfı ile 120 öğrencisiyle öğretime devam etmektedir Okul taşımalı eğitime geçerek yan köy olan Üçkuyu Köyünün öğrencisini de bünyesinde barındırmaktadır Okul içerisinde bulunan eğitim öğretime dair tüm teknik ve teknolojik donanımlar temin edilmiştir Okulda şuan 1 adet tam donanımlı bilgisayar,4 adet televizyon,1 adet tepegöz,1adet fotokopi makinesı,2 adet VCD çalar,tam donanımlı labaratuarıyla hizmete devam etmektedir Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / AVANOS Adı: PAŞALI ŞHTHASAN GÜVEN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: PAŞALI KÖYÜ AVANOS/NEVŞEHİR Telefon Numarası: 3845454144 PAŞALI ŞHTHASAN GÜVEN İLKÖĞRETİM OKULU kaynak :webrehberiz biz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|