|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, danişmentler, demirci, ilköğretim, manisa, okulu |
![]() |
Danişmentler İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Danişmentler İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci ManisaDanişmentler İlköğretim Okulu Hakkında - Danişmentler İlköğretim Okulu Tanıtım - Danişmentler İlköğretim Okulu Resimleri - Danişmentler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Danişmentler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1960 yılında kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 8 yıllık bir aradan sonra tek öğretmenli olarak eğitim öğretim sürdürülmektedir ![]() Okulumuzun Demirci ilçe merkezine uzaklığı 45 km’ dir ![]() Okulumuzda bir sınıf , bir müdür odası ve okul bahçe sınırları içerisinde bir lojman bulunmaktadır ![]() Okulumuz, kapalı olduğu yıllar içerisinde oldukça yıpranmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Danişmentler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Demirci Okulun Telefonu: 236 491 11 40 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Danişmentler Köyü Okulun Web Adresi: http://danismentlerioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Danişmentler İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|