|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, kuyulu, merkez, okulu, şevketiye |
![]() |
Kuyulu Şevketiye İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuyulu Şevketiye İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kuyulu Şevketiye İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kuyulu Şevketiye İlköğretim Okulu Resimleri - Kuyulu Şevketiye İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz 1946-1947 öğretim yılında Kuyulu Köyünde ahırdan bozma derme çatma bir binada eğitim öğretime başlar ![]() okullarına gelen öğrenciler artık kendi okullarına kavuşurlar ![]() ve Kuyulu Köyü halkı iimece ile köyün batısındaki okul için ayrılan yere bir bina yapar ![]() bu yeni binada eğitim öğretime devam eder ![]() Okul bahçesinin istinat duvarları yaptırılır ![]() Okul bahçesi ağçlandırılır ![]() doğusuna iki katlı sekiz derslikli devlet tarafından bir bina yaptırılır ![]() yıktırılır ![]() öğretim hizmeti vermektedir ![]() anasınıfı ve birinci sınıftan beşinci sınıfa kadar normal eğitim öğretime devam edilmektedir ![]() yüz yirminin altında olduğu için müdür yetkili öğretmen tarafından idare edilmektedir ![]() beş sınıf öğretmeni olmak üzere altı öğretmen görev yapmaktadır ![]() taşımalı eğitim kapsamında olup Aydın merkez Nahit Menteşe İlköğretim Okuluna taşınmaktadır ![]() sekiz yıllık ilköğretim okulu olması için gerekli müracaatlar yapılmıştır ![]() Kuyulu-şevketiye İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: KUYULU-ŞEVKETİYE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KUYULU KÖYÜ AYDIN Telefon Numarası: 2562470002 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:Kuyulu-Şevketiye İlköğretim Okulu SINIFLARIMIZ ANASINIFI 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|