13 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

13 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - 13 Eylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - 13 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - 13 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında

13 Eylül İlk Öğretim Okulu adını, Türk Ordusu'nun, Atatürk'ün Başkomutanlığında 13 Eylül Günü Sakarya Savaşı'nda düşmanı tam ve kesin bir yenilgiye uğrattığı tarihten almıştır

Okulumuzun eski binası 1948 yılında yapılmış olup 1949 yılı Şubat ayında öğretime başlamıştır Okul binasına 1998 yılına kadar herhangi bir eklenti ve değişiklik yapılmamış olup 1976 yılında küçük bir onarım görmüştür Fakat 1998-1999 Öğretim Yılında 18 derslikli ek bina Eğitim-Öğretime başlamıştır 1999-2000 Öğretim Yılında Polatlı İlköğretim Okulu ile birleşerek aynı isim altında Eğitim-Öğretime devam etmektedir

OKUL BİNALARIMIZ

Okulumuz 5537 metrekare alan üzerinde kurulmuş olup IBina (Eski)497 metrekare, IIBina(Yeni)612 metrekare olup kalan 4428 metrekare okul bahçesi olarak kulanılmaktadır

IBinanın(Eski)Özellikleri:

a-)10Adet Derslik
b-)1 Adet Teknoloji ve Tasarım Dersi Atölyesi
c-)1 Adet Arşiv
d-)1 Adet Depo
e-)1 Adet Kalorifer Dairesi
f-)2 Adet İdareci Odası
g-)1 Adet Rehberlik Servisi Odası
h-)1 Adet Öğretmenler Odası
i-)1 Adet Hizmetli Odası
j-)1 Adet Müzik Odası
k-)2 Adet Kız ve Erkek Öğrenci Tuvaleti
l-)1 Adet Kız Öğrenci Soyunma Odası

IIBinanın(Yeni)Özellikleri:

a-)13Adet Derslik
b-)2 Adet Anasınıfı
c-)3 Adet İdareci Odası
d-)2 Adet Memur Odası
e-)1 Adet Öğretmenler Odası
f-)1 Adet Hizmetli Odası
g-)1 Adet Laboratuar
h-)2 Adet Teknoloji ve Tasarım Dersi Atölyesi
i-)1 Adet Çok Amaçlı Salon
j-)1 Adet Kalorifer Dairesi
k-)6 Adet Kız ve Erkek Öğrenci Tuvaleti
l-)2 Adet Öğretmenler Tuvaleti
m-)1 Adet Spor Odası
n-)1 Adet Harita Odası
o-)1 Adet Sığınak
p) 2 adet BT Sınıfı

Bahçe Durumu: Okulun bahçesi korkuluklu beton ihata duvarı ile çevrili olup;okul bahçesinde yeterince çam ve çeşitli tipte ağaç bulunmaktadırBahçeye asfalt dökülmüştürOyun alanı olarak Voleybol,Minyatür Futbol ve Hentbol Sahaları bulunmaktadırYeni Bina ön bahçesinde Atatürk Büstü bulunmaktadırBahçeye 4 kapı açılmakta ve kapılar kontrol edilmektedir

13 Eylül İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 13 Eylül İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 13 Eylül İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 13 Eylül İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 13 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: 13 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: CUMHURİYET MAH SELÇUK CADNO:2

Telefon Numarası: 3126231072

Faks Numarası: 3126227877

E-mail Adres : 862338@mebk12tr

Web Adresi: ANKARA - POLATLI - 13 Eylül İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com