|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, gölmarmara, ilköğretim, köyü, manisa, okulu, ozanca |
![]() |
Ozanca Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Gölmarmara Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ozanca Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Gölmarmara ManisaOzanca Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Ozanca Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Ozanca Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Ozanca Köyü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ozanca Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Biz; Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, Onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler, iyi bir vatandaş olarak yetişmelerine fırsat tanımak; Onların 21 ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Biz Ozancaİlköğretim Okulu olarak bütün öğrencilerimizin akademik, sosyal ve psikolojik yönden gelişimini sağlamak için varız ![]() ![]() İNANDIĞIMIZ İLKELER Öğrenemeyen öğrenci yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() STRATEJİ VE AMAÇLARIMIZ Strateji; Öğrenemeyen öğrenci yoktur ![]() Bütün öğrenciler öğrenebilir ![]() Amaç; Tüm öğrencilerin başarısını arttırmak ![]() Başarılı ve başarısız öğrenciler arasında seviye farkını azaltmak ![]() Strateji; Veliler okulumuz için vazgeçilmez bir destektir ![]() Amaç; Okula güveni ve veli katılımını arttırmak ![]() Strateji; Liderlik okulumuz atmasforinde farkına varılır bir davranış biçimidir ![]() Amaç; Okulun tamamında liderlik davranışlarını ve bunun her alandaki geçerliliğini geliştirme ![]() Ozanca Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gölmarmara Okulun Telefonu: 236 525 81 91 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Ozanca Köyü Okulun Web Adresi: http://ozanca ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 392558@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ozanca Köyü İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|