|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, osman, yozgatlı |
![]() |
Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu Resimleri - Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu Hakkında ![]() OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz, mahallemize adını veren Osman Yozgatlı tarafından 1959 yılında Mustafa Sarıbıyıktan alınan arsa üzerine yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2010-2011 Öğretim yılı başlangıcı itibariyle okul öncesi 2 şube ve 31 öğrenci, ilköğretim 1 ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Osman Yozgatlı İ ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Osman Yozgatlı İ ![]() ![]() ![]() göre yaşayan, ülkemizi Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen etkili, nitelikli, verimli ve özgün okul toplumu oluşturmaktır ![]() Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: OSMAN YOZGATLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Istiklal Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2562260091 Faks Numarası: 2562268982 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:Osman Yozgatlı İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|