![]() |
Beldıbı İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beldıbı İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Beldıbı İlköğretim Okulu Hakkında - Beldıbı İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Beldıbı İlköğretim Okulu Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ Beldibi İlköğretim Okulunda Eğitim ve Öğretime 1967 yılında tamamen yerel halkın katkılarıyla yapılan 2 derslikli binada başlamıştır ![]() ![]() 4306 sayılı 8 yıllık kesintisiz eğitim ve öğretim kanununun kabulüyle okul binası yetersiz hale gelmiştir ![]() ![]() Ana sınıfı olarak kullanılmak üzere Beldibi Belediye Başkanı Abdullah ÇELİK Okul Müdürü Beytullah ÖZTÜRK ve Aytunlar Oteli sahibi Yalçın AYTUN beyin katkılarıyla 2 katlı bina yapılmıştır ![]() Şu anda okul müdürlüğünü yürütmekte olan Mücahit ÇALIŞOĞLU 2004 yılı aralık ayında göreve gelmiştir ![]() ![]() ![]() SBS sınav sonuçlarına göre Konyaaltı ilçesinde 2 ![]() ![]() Okulumuzda; 12 derslik, 1 özel alt sınıf, idari odalar ve ayrı bir ana sınıfı binası bulunmaktadır ![]() ![]() Okulumuzun da derslik sistemine geçilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Beldıbı İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: BELDIBI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bahçecik Mh ![]() Telefon Numarası: 2428248180 Faks Numarası: 2428248180 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:BELDİBİ İLKÖĞRETİM OKULU |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|