|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, gölmarmara, ilköğretim, manisa, okulu, yıldız, özcan, şehit |
![]() |
Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Bilgileri Gölmarmara Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Bilgileri Gölmarmara ManisaŞehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulun inşaatı 1980 yılının Nisan ayında başlamış 17 Ağustos 1982 yılında bitirilerek Eğitim-Öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulun müdürlüğüne ilk olarak Muzaffer EFE atanmıştır ![]() ![]() ![]() 1988-1989 öğretim yılında Gölmarmara lisesi bünyesindeki orta okul öğrencilerinin nakil işlemleri yapılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun ismi 13 Mayıs 1994 yılında Şırnak (Gabar Dağında) çıkan çatışmada teröristlerce şehit edilen Özcan YILDIZ’ın adı verilerek Gölmarmara Temel Eğitim yerine Şehit Özcan Yıldız İlköğretim okulu olmuştur ![]() Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gölmarmara Okulun Telefonu: 236 515 25 38 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Eski Cami Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://sehitozcanyildizio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 182386@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Özcan Yıldız İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|