|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bedriye, bilgileri, halil, ilköğretim, mıhçıoğlu, naci, okulu, polatlı |
![]() |
Bedriye Halil Naci Mıhcıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bedriye Halil Naci Mıhcıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Bedriye Halil Naci Mıhcıoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bedriye Halil Naci Mıhcıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Bedriye Halil Naci Mıhcıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz, A blok adını 1924 yılında Balıkesir’in Bandırma ilçesinde doğan ve 1950 yılında Polatlı Topçu ve Füze Okulunda görev yaparken Kore’ye giden ve orada şehit düşen Üsteğmen Mehmet Gönenç’ten almıştır ![]() ![]() ![]() Ankara Valiliği İl Daimi Encümeni 27/03/1985 tarihinde, Başkan Vali adına Vali Yardımcısı Vural Yurtseven’in başkanlığında üye Mahmut Sıtkı Yavuz Sakarya ve İhsan koçak’ın iştirakıyla toplantı yapılmış ve Türk Eğitim vakfının 08/03/1985 tarih ve 52 sayılı yazısı da dikkate alınarak, bütün masraflarının Halil Naci Mıhçıoğlu’na ait olmak üzere Vilayet Kanununun 144 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun bulunduğu bölgenin çok geniş olması nedeniyle A ve B bloklardaki derslikler yeterli değildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda toplam 30 derslikte ikili eğitim- öğretim yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bedriye Halil Naci Mıhcıoğlu İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / POLATLI Adı: BEDRİYE HALİL NACİ MIHCIOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CUMHURİYET MAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3126231116 Faks Numarası: 3126222314 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - POLATLI - Bedriye Halil Naci Mıhcıoğlu İlköğr ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|