|
|
Konu Araçları |
abdurrahman, amasya, ilköğretim, kamil, merkez, okulu |
Abdurrahman Kamil İlköğretim Okulu Merkez Amasya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Abdurrahman Kamil İlköğretim Okulu Merkez AmasyaAmasya daki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Abdurrahman Kamil İlköğretim Okulu Hakkında - Abdurrahman Kamil İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Abdurrahman Kamil İlköğretim Okulu Bilgileri Abdurrahman Kamil İlköğretim Okulu Amasya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Abdurrahman Kamil İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Abdurrahman Kamil İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Abdurrahman Kamil İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Abdurrahman Kamil İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / MERKEZ Adı: ABDURRAHMAN KAMİL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 55 EVLER MAHALLESİ ALPARSLAN TÜRKEŞ CADDESİ TUNAHAN SOKAK Telefon Numarası: 3582123012 Faks Numarası:Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi : Abdurrahman Kamil İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|