|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, gönenç, ilköğretim, mehmet, okulu, polatlı |
![]() |
Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu Bilgileri Polatlı AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu Tanıtımı - Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ HAKKINDA GENEL BİLGİLER Polatlı İlçesi Şentepe Mahallesi 3 Nolu gecekondu önleme bölgesinde Devlet tarafından yaptırılan Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu 6760 metrekare bahçe üzerinde 965 metrekarelik kullanım alanına sahiptir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun adını 22-23 Nisan 1951 gecesi Kore'de şehit olan Üsteğmen Mehmet GÖNENÇ'ten almaktadır ![]() DİĞER BİLGİLER Fiziki Özellikleri: Okulumuzda her sınıftan A ve B olmak üzere iki şube vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ulaşım: Okulumuz Polatlı merkeze yer almaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çalışma Ortamı: Yukarıda yazılanlardan da anlaşılacağı gibi küçük bir okula sahibiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başarı Durumu: Okulumuz Polatlı içerisinde başarı bakımından orta seviyesindedir ![]() ![]() Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / POLATLI Adı: MEHMET GÖNENÇ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ŞENTEPE MAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3126242961 Faks Numarası: 3126242961 E-mail Adresi: 12271@meb ![]() ![]() Web Adresi: ANKARA - POLATLI - Mehmet Gönenç İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|