Karaaslan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karaaslan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

Karaaslan İlköğretim Okulu Hakkında - Karaaslan İlköğretim Okulu Tanıtım - Karaaslan İlköğretim Okulu Resimleri - Karaaslan İlköğretim Okulu İletişim

Karaaslan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

MİSYONUMUZ :
Biz, Karaaslan İlköğretim Okulu olarak;
Atatürk ilkeleri ışığında, Milli Eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda, bilimsel ve çağdaş eğitim-öğretim anlayışı ile, öğrencilerimizin bir üst öğrenime en iyi şekilde hazırlanması, milli ve manevi değerlerimizi bilen, çağdaş düşünen, aydın fikirli, ülkemiz için yararlı birer birey olarak yetişmeleri için varız

VİZYONUMUZ :
Biz, Karaaslan İlköğretim Okulu olarak istiyoruz ki,
1 Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin Herkes, (Öğretmen–Öğrenci–Yönetici– Veliler) insan yaşamının sürekli bir öğrenme – yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilsin
2 Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin Bizlere inansın, destek olsun
3 Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın
4 Okulumuz yenilenerek gelişsin, çevresine destek ve öncü olsun
5 Okul ortamında ve her yerde, herkes “kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama” ilkesine uysun
6 Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın
7 8sınıftan mezun öğrencilerimizin hepsi bir ortaöğretim kurumuna girsin, mezun olsun, yüksek öğrenimini tamamlayarak hayata atılsın ve başarılı olsun

İLKELERİMİZ :
Biz, Karaaslan İlköğretim Okulu olarak;
1 Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir
2 Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur
3 İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz
4 Biz, hepimiz öğrencilerin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız
5 Bizim için “cezasız disiplin, çağdaş bir yaklaşımdır” Disiplin, toplu yaşama kurallarına uyum, insana saygı ve başarının ilk basamağıdır

Karaaslan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: [0272] 249 40 31
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Karaaslan Köyü
Okulun Web Adresi: http://karaaslanioomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 438489@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Karaaslan İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com