|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, karaaslan, merkez, okulu |
![]() |
Karaaslan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaaslan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarKaraaslan İlköğretim Okulu Hakkında - Karaaslan İlköğretim Okulu Tanıtım - Karaaslan İlköğretim Okulu Resimleri - Karaaslan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Karaaslan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ : Biz, Karaaslan İlköğretim Okulu olarak; Atatürk ilkeleri ışığında, Milli Eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda, bilimsel ve çağdaş eğitim-öğretim anlayışı ile, öğrencilerimizin bir üst öğrenime en iyi şekilde hazırlanması, milli ve manevi değerlerimizi bilen, çağdaş düşünen, aydın fikirli, ülkemiz için yararlı birer birey olarak yetişmeleri için varız ![]() VİZYONUMUZ : Biz, Karaaslan İlköğretim Okulu olarak istiyoruz ki, 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() İLKELERİMİZ : Biz, Karaaslan İlköğretim Okulu olarak; 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() Karaaslan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: [0272] 249 40 31 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Karaaslan Köyü Okulun Web Adresi: http://karaaslanioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 438489@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Karaaslan İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|