![]() |
Mehmetcik İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmetcik İlköğretim Okulu Konak İzmirMehmetcik İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmetcik İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmetcik İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmetcik İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mehmetcik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Mehmetçik İlköğretim Okulu 1963 yılında Ballıkuyu İlkokulu olarak eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun çevresinde iki tane daha ilköğretim okulu bulunmaktadır; ama çevredeki velilerimiz okulumuzun kalitesinden dolayı kayıt dönemlerinde okulumuza müracaat etmektedirler ![]() ![]() ![]() Okulumuzun idareciler, öğretmenler ve sözleşmeli personel olmak üzere 29 personeli vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda sene içi kermesler, geziler, sene sonu eğlenceleri ve lokma günleri tertip edilmekte, böylelikle okulla veli arasında kaynaşma sağlanmaktadır ![]() ![]() Okulun yıllık bütçesi, Okul Aile Birliği, veli ve yardımseverlerin yardımları ile oluşturulmaktadır ![]() ![]() Öğrenci evlerinin okul yakınında olmasından dolayı öğrencilerin trafik ve ulaşım sorunu bulunmamaktadır ![]() Mehmetcik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 484 01 95 Okulun Faksı: (0232) 446 74 71 Okulun Adresi: Hacı Ali Efendi Cd ![]() Okulun Web Adresi: http://konakmehmetcik ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: mehmetcikiookonak@yahoo ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Harita Ulaşım Bilgileri Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mehmetcik İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|