Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güneş, hurşit, ilköğretim, kadınhanı, kolukısa, konya, okulu

Kolukısa Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Kadınhanı Konya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kolukısa Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Kadınhanı Konya

Kolukısa Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Hakkında - Kolukısa Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Tanıtım - Kolukısa Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Resimleri - Kolukısa Hurşit Güneş İlköğretim Okulu İletişim

Kolukısa Kashursıt Gunes İlköğretim Okulu Konya Kadınhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kolukısa Kashursıt Gunes İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kolukısa Kashursıt Gunes İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kolukısa Kashursıt Gunes İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kolukısa Kashursıt Gunes İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Kolukısa Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuz, kasabamız halkından Sayın Mehmet GÜNEŞ tarafından babası, rahmet-
li Hurşit GÜNEŞ adına yaptırılmış olup 1990 yılında eğitim-öğretime açılmıştır

Okulumuz, ek binamız yapılmadan önce bir müdür odası,bir kazan dairesi ve yedi
derslikten ibaretti Dersliklerden birisi kütüphane olarak düzenlenip öğrencilerimizin hiz-
metine sunulmuş, bir dersliğimiz 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılı başında Ana Sınıfı ola-
rak kullanılmaya başlanmış ve bir dersliğimizde bilgisayar laboratuvarı olarak kullanıl-
makta idi
2002-2003 Eğitim-Öğretim yılından itibaren derslik sayısının yetersiz gelmeye
başlaması ile birlikte okulumuzda ikili öğretime geçilmişti2007-2008 Eğitim-Öğretim
yılının sonuna kadar okulumuzda ikili öğretim uygulanmıştır
2007 yılının yaz döneminde, Konya' da bir ilk uygulama olan, Taşınabilir Çelik Çer-
çeveli Prefabrik okul, okulumuza ek bina olarak inşa edilmiştir Bu yeni okulun tamamlan-
masını takiben 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılının başından itibaren normal eğitime geçil-
miştir
Prefabrik okulumuzda sekiz derslik,laboratuvar,kantin,müd ür,müdür yardımcısı
ve öğretmenler odası ile çeşitli bölümler bulunmaktadır Derslik sayımızın artması ile
birlikte eğitim-öğretimin de kalitesinin artmakta olduğu bir gerçektir
Ek binamızda Ana Sınıfı, I Kademe Derslikleri, Kütüphane ve Resim Atölyesi
bulunmaktadır Çok yakın bir zamanda Fen Bilgisi Laboratuvarı da faaliyete geçecektir
Ana Binamızda ise II Kademe derslikleri, Müdür ve Öğretmenler odası, Çok
Amaçlı Sınıf, Depo ve Hizmetli odası bölümleri ile internet erişimli tüm bilgisayarlarıyla
Bilişim Teknolojileri Sınıfı bulunmaktadır
Ek binamızın bahçesinin çevre duvarı da çok yakın bir zamanda Kolukısa Bele-
diyesi tarafından yaptırılacak olup aynı zamanda çevre düzenlemesi ve oyun sahaları da
düzenlenmesi gibi planlarımız bulunmaktadır
Bizlere ve siz öğrencilerimize düşen görev ise okullarımıza sahip çıkmak, bura-
ları yeşillendirip güzelleştirmek ve vatanımıza hayırlı vatandaşlar olarak kendimizi ye-
tiştirmektir

Kolukısa Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KOLUKISA KASHURSIT GUNES İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Kolukisa Kasabasi
Telefon Numarası: 3328453239
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi

Kolukısa Hurşit Güneş İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com