|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, akif, bilgileri, ersoy, ilköğretim, mehmet, merkez, okulu |
![]() |
Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarMehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu İletişim Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İlk olarak Demirciler Çarşısı’nda bulunan Yeni Cami karşısında 1945 yılında eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() İlk olarak 1988 yılında Eğitim ve öğretime ortaokul olarak açılmış, 1994 yılında liseye çevrilmiş ve 2001 yılından bu güne kadar da ilköğretim olarak hizmet vermektedir ![]() Okulumuz bünyesinde 16 Derslik 1 Müdür Odası, 1 Müdür yardımcısı odası, 1 Araç-gereç odası,1 Fen teknoloji laboratuarı, 1 Bilgi teknoloji sınıfı, 1 memur odası, 1 Hizmetli odası, 1 Rehberlik odası, 1 Kütüphane, 1 anasınıfı, 1 Öğretmenler odası ve her katta tuvaletler mevcuttur ![]() ![]() Alt bölümde hizmetli odası, alt ve üst katlarda kız ve erkek tuvaletleri bulunmaktadır ![]() ![]() Ülkemizde birçok devlet adamı yetiştiren ve halen Türkiye çapında önemli kadrolarda hizmet veren kişiler yetiştiren okulumuz Afyonkarahisar’da kurulan en eski okullardan birisidir ![]() ![]() ![]() ![]() Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 272-2137486 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Çavuşoğlu Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://makifersoyio ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 876854@meb ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|