|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, cumhuriyet, idare, ilköğretim, nci, okulu, tekirdağ, yıl, özel |
![]() |
Özel İdare 80 Nci Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özel İdare 80 Nci Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri TekirdağÖzel Idare 80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özel Idare 80 Nci Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tekirdağ Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Özel Idare 80 Nci Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Özel Idare 80 Nci Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Özel Idare 80 Nci Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / MERKEZ Adı: ÖZEL IDARE 80 NCİ YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HÜRRİYET MAHALLESİ YALI KOLU MEVKİİ Telefon Numarası: 2822933253 Faks Numarası: 2822933246 Okulun Tarihçesi: Okul inşaatı, Tekirdağ Özel İdare Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında 03 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖZEL İDARE 80 ![]() Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkelerine uygun olarak; İyi bir vatandaş olmak için gerekli temel bilgi, beceri, davranış ve alışkanlıkları kazanmış, milli ahlak anlayışına uygun yetişmiş, Birbirleriyle düşünce alışverişinde bulunabilen, kendilerini özgürce ifade edebilen, Öğrenmenin sadece okul döneminde değil tüm yaşamı boyunca devam eden bir süreç olduğunu benimsemiş, öğrenmeyi öğrenmiş, Kendilerine özgü ilgileri, üstünlükleri, beceri ve yetenekleri keşfedilmiş ve bu alanda gelişmeleri teşvik edilmiş, hayata ve üst öğretime hazır, Sosyal bilinci gelişmiş, çevre sorunlarına duyarlı bireyler yetiştirmektir ![]() ÖZEL İDARE 80 ![]() Bireysel yeteneklerinin farkına varmış, iletişim becerileri gelişmiş, işbirliği içinde çalışma yeteneğine sahip, yaratıcı, öğrenmeyi öğrenmiş, hedeflediği yere varabilecek bilgi ve yeteneğe sahip öğrenciler yetiştiren, eğitimde teknoloji kullanımında örnek, eğitim öğretim alanındaki başarılarıyla kategorisindeki tüm okullara model olarak gösterilen bir okul olmaktır ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|