Hacıbektaşveli İlköğretim Okulu Nevşehir Hacıbektaş

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hacıbektaşveli İlköğretim Okulu Nevşehir Hacıbektaş

Hacıbektaşveli İlköğretim Okulu Nevşehir Hacıbektaş Hakkında - Hacıbektaşveli İlköğretim Okulu Nevşehir Hacıbektaş Tanıtım - Hacıbektaşveli İlköğretim Okulu Nevşehir Hacıbektaş İletişim - Hacıbektaşveli İlköğretim Okulu - Hacıbektaşveli İlköğretim Okulu Nevşehir Hacıbektaş Tarihçesi

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

İlçemizde Nevşehir yolu üzerinde yapılaşmaya daha fazla yer verdiğinden okulumuzun bulunduğu bölgede yeni bir ilköğretim okuluna ihtiyaç duyulmuş olup, sakinlerin girişimleriyle okulumuzun 3270 metre kare arsası katkısıyla temin edilmiş,arsa okul yarılmak üzere il özel idare müdürlüğüne devredilmiş ve kısa sürede okul binası 1996-1997 öğretim yılında 17121996 yılında öğretime başlamıştırAdını büyük Türk düşünürü Hacı Bektaş Veli’den alan okulumuzun kurucusu müdürü halen okul müdürü olarak görev görev yapan Muammer GÜLCAN’dırAçıldığında 1kademe sınıfları bulunan okulumuzda,1997-1998 yılında 2kademe sınıfları da yer alarak öğretimi devam etmiştirTaşımalı İlköğretim uygulaması nedeni ile öğrenci sayısındaki artış göz önüne alınarak 2003-2004 öğretim yılında ek derslikler yapılmıştır Dünya Bankası katkılarıyla 2006-2007 öğretim yılında tamalanan 15+1 bilişim teknolojileri sınıfı hizmete girmiştir Bu güne kadar 338 öğrenci okulumuzdan mezun olmuştur
İLETİŞİM
Okulumuzun Adresi :

Zir Mahallesi Nevşehir Yolu Üzeri 50800
Hacıbektaş Nevşehir

Telefonlarımız :

0 (384) 441 25 51
0 (384) 441 25 56
Hacıbektaşveli İlköğretim Okulu
kaynak :webrehberiz biz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com