Metallica - Enter Sandman |
07-03-2008 | #1 |
gothicc_girll26
|
Metallica - Enter SandmanMetallica - Enter Sandman Gir Kum adam Say your prayers, little one Don't forget, my son, To include everyone Dualarını söyle, küçük çocuk Herkesi eklemeyi, Unutma oğlum I Tuck you in, warm within Keep you free from sin Till the sandman he comes Seni içeri sokarım, sıcak tutarım Günahlardan özgür olursun Kum adam gelene kadar Sleep with one eye open Gripping your pillow tight Bir gözün açık uyu Yastığını sıkmsıkı tutarken Exit: light Enter: night Take my hand We're off to never-never land Çıkış: Işık Giriş: Gece Elimi al Rüyalar ülkesine gidiyoruz Something's wrong, shut the light Heavy thoughts tonight And they aren't of Snow White Bir şey yanlış, ışığı kapat Bu geceki düşüncelerim ağır Ve kar beyazı değil Dreams of war, dreams of liars Dreams of dragon's fire And of things that will bite Savaş düşleri, yalancıların düşleri Ejder ateşinin düşleri ve bu şeyler ısıracak Sleep with one eye open Gripping your pillow tight Bir gözün açık uyu Yastığını sıkmsıkı tutarken Exit: light Enter: night Take my hand We're off to never-never land Çıkış: Işık Giriş: Gece Elimi al Rüyalar ülkesine gidiyoruz Now I lay me down to sleep Pray the Lord my soul to keep If I die before I wake Pray the Lord my soul to take Şimdi uyumak için yatıyorum Tanrı'ya ruhumu koruması için dua edeceğim Eğer uyanamadan ölürsem Tanrı'ya ruhumu alması için dua edeceğim Hush little baby, don't say a word And never mind that noise you heard It's just the beasts under your bed In your closet, in your head Sus küçük bebek bir kelime daha etme Ve duyduğun sesi önemseme Sadece yatağının altındaki canavarların sesi Gömme dolabının içinde, kafanın içinde Exit: light Enter: night Grain of sand Çıkış: Işık Giriş: Gece Elimi al Rüyalar ülkesine gidiyoruz Exit: light Enter: night Take my hand We're off to never-never land Çıkış: Işık Giriş: Gece Elimi al Rüyalar ülkesine gidiyoruz
Görünüm Modları |
|