|
|
Konu Araçları |
ilköğretim, karapınar, konya, mustafa, okulu, şener |
Mustafa Şener İlköğretim Okulu Karapınar Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Şener İlköğretim Okulu Karapınar KonyaMustafa Şener İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Şener İlköğretim Okulu Tanıtım - Mustafa Şener İlköğretim Okulu Resimleri - Mustafa Şener İlköğretim Okulu İletişim Mustafa Sener İlköğretim Okulu Konya Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mustafa Sener İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mustafa Sener İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mustafa Sener İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Mustafa Sener İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Mustafa Şener İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARAPINAR Adı: MUSTAFA SENER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Mustafa Şener ilköğretim Okulu Karapınar/Konya Telefon Numarası: 3327551236 Faks Numarası: E-mail Adresi: mustafasener@mebk12tr Web Adresi: - http://mustafasener@mebk12tr Mustafa Şener İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|