|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, atatürk, bilgileri, gölbaşı, ilköğretim, okulu |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Gölbaşı Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Gölbaşı AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Gölbaşı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz adını; Büyük Önder ve Başöğretmen "Mustafa Kemal Atatürk"ten almıştır ![]() Ankara ili Gölbaşı ilçesindeki okulumuz 1974 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 275 öğrenci ile Şafak Mahallesi'nde "Mogan Gölü İlkokulu" adıyla eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz Milli Emlak'a bağlı olup 340 ada 6 parsel toplam 4602 m²’lik bir alana sahiptir ![]() ![]() ![]() Okulumuz, 1998-1999 eğitim öğretim yılında yeni binanın da faaliyete girmesiyle eğitim ve öğretimde geniş bir işlerlik kazanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda sırasıyla görev yapan okul müdürleri şunlardır: İrfan DİNÇER (1974-2003) Coşkun ÜNKARACALAR (müdür vekili 2003-2004) Atila YILDIRIM (2004-2005) Abdulhamit SAYDAM (2005-2007) Coşkun ÜNKARACALAR (müdür vekili 2007-devam ediyor) 68 No ![]() ![]() Toplam 22 derslik, 2 bilişim teknolojileri sınıfı, 1 müdür odası, 2 müdür yardımcısı odası, 1 öğretmenler odası, 1 rehberlik odası, 1 arşiv, 1 Çok Amaçlı Salon, 1 teknoloji ve tasarım işliği, 1 görsel sanatlar işliği, 1 kazan dairesi, 1 kantin alanı ile bugün hizmet vermekteyiz ![]() Okulumuz, "Okul Aile Birliği" ile işbirliği içerisinde çalışmaktadır ![]() ![]() MİSYONUMUZ: Hoşgörülü, ahlaklı, tutarlı, kendine güvenen, doğayı koruyan, yaratıcı düşünen, bilgili, becerili, yeteneğinin farkında olan, atak, paylaşımcı, mutlu, umutlu bireyler yetiştirmek ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak için varız ![]() VİZYONUMUZ: Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, öğrencilerinin kabiliyet ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunan, çevresinin eğitim- bilim ve kültür merkezi olan, eğitim öğretim alanında çağdaş ve lider bir okul olmak ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Ankara Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / GÖLBAŞI Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ŞAFAK MAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3124841117 Faks Numarası: 3124851865 E-mail Adresi:bilgi@ataturkilkogretim ![]() ![]() Web Adresi: Atatürk İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|