|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, karatay, konya, okulu, selim, yavuz |
![]() |
Yavuz Selim İlköğretim Okulu Karatay Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Karatay KonyaYavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tanıtım - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri - Yavuz Selim İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yavuz Selım İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tarihçesi ![]() Karatay İlçesi Yavuz Selim İlköğretim Okulu, Konya'nın tanınmış esnaflarından Hacı Hasan KOZAK'ın arsasını vermesi, parasal destek sağlaması ve çevre halkının yardımları ile birlikte Milli Eğitim tarafından yapılarak 11 ![]() ![]() ![]() Okulumuz ismini ise Yavuz Sultan Selim'in Mısır seferine çıkarken askerinin ve kendisinin bu alanda konaklaması münasebetiyle bu yerleşim alanına Selim Sultan denilmesinden dolayı okulumuz da Yavuz Selim ismini almıştır ![]() Okulumuzun eski binası 5 derslikli olup Karatay ilçesinin güneyinde Selim Sultan Mahallesi Karaman çevre yolu üzerinde bulunmakta idi ![]() Okulun çevresi yerleşim yeri olması nedeniyle çok hızlı bir öğrenci artışı olmuştur ![]() ![]() ![]() Sekiz yıllık kesintisiz eğitime geçildiği zaman okulumuzun fiziki yapısının yetersiz olması nedeniyle sekiz yıllık eğitime geçilememiş, ancak öğrencilerimiz yerleşim yerlerine göre diğer okullara devam etmişlerdir ![]() Konya Valiliği ve Karatay Belediyesi ile yapılan bir protokol sonucu Karatay Belediyesi ve Milli Eğitim işbirliği ile eski okulumuzun 200 metre kuzeyine 14 derslikli yeni bir okul yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Halen bir Müdür, iki Müdür yardımcısı, 15 sınıf öğretmeni, 2 Anasınıfı öğretmeni, 16 branş öğretmeni, bir hizmetli ve 695 öğrenci ile eğitim öğretime devam etmektedir ![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: YAVUZ SELIM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SELİM SULTAN MAH ![]() Telefon Numarası: 3323570693 Faks Numarası: E-mail Adresi: yavuzselimioo@gmail ![]() ![]() ![]() Web Adresi: -http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|