|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, aydın, bilgileri, ilköğretim, okulu, söke |
![]() |
Söke Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Söke Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Söke Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Söke AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Söke Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Söke Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Söke Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Söke Atatürk İlköğretim Okulu'nun Tarihçesi Okulumuz Söke Lisesi bünyesinde, ortaokul olarak eğitim-öğretime devam ederken 1997-98 Eğitim-Öğretim Yılında, sekiz yıllık kesintisiz eğitime geçilmesi ile Söke Atatürk İlköğretim Okulu adını almıştır ![]() ![]() Okulumuzda 24 derslik, iki BT sınıfı, bir fen laboratuarı, iki teknoloji ve tasarım atölyesi, bir resim atölyesi, kantini, idare ve iki öğretmenler odasına sahiptir ![]() Okulumuz Söke Lisesi bahçesi içinde yer almaktadır ![]() MİSYONUMUZ: “Tüm paydaşlarımızla, gelişmeye ve yeniliğe açık, sevgi, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, herkesin daha iyiye ulaşmak için çalıştığı bir öğrenme ortamında, aklın ve bilimin ışığında eğitim-öğretim faaliyetleri yapan, çağın bilgi teknolojisine ve donanımına sahip, alanında lider olmak isteyen, “SÖKE ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULUYUZ ![]() VİZYONUMUZ: “Geleceğimizin temeli olan çocuklarımızı, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağın gerektirdiği bilgi donanımına sahip, ruh, beden, zihin yönünden dengeli ve sağlıklı gelişmiş, Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkaracak şekilde yetiştirmektir ![]() OKULUMUZUN POLİTİKALARI: Eğitim-öğretim politikamızın temel ilkeleri şunlardır: 1 ![]() 2-Paylaşımcı olma ![]() 3-Dayanışma ruhu taşımak ve yardımsever olma ![]() 4-Sosyal, sportif ve kültürel faaliyetleri artırma ![]() 5-İletişimde açıklık ve şeffaflık politikasına sahip olma ![]() 6-Veli işbirliği ve veli-öğrenci memnuniyeti ![]() 7-Her bakımdan yararlı bir insan olma bilincini taşıma ![]() 8-Çevrede tanınmak için çaba harcama ![]() 9-İyi uygulamaları paylaşma ![]() 10-Zararlı alışkanlık ve davranışlarla mücadele bilincini taşıma ![]() 11-Tüm paydaşların, okulumuzu yaşadığımız mekanı olarak, hayatımızda en önemli yer kabul etme ![]() 12-Doğal çevrenin korunması, tutumluluk ve tüketimde bilinçli olma ![]() 13-Zamanın, hayatımızın en değerli öğesi olduğunu kabul etme ![]() OKULUMUZUN STRATEJİLERİ: Bilgisayar laboratuarı, fen laboratuarı, iş teknik atölyesi, kütüphanesi, bahçe düzenlemesi ile, oyun alanı oluşturulmuş, fiziki yapı ve donanım açısından bir eksiği olmayan bir ilköğretim okulu olmak, tüm paydaşlarımızla bunu gerçekleştirmek için işbirliği içerisinde olacağız Uzun dönemde hedeflerimize;Halkımızla dayanışma, devletimizin gücüne olan inancımız ve herkesin (idare, öğretmen, öğrenci, veli ve yerel yönetim) var olan gücünü kullanması özverisi ile ulaşacağız ![]() Bu hedefleri ulusal dayanışma ve yardımlaşma bilinci ve azmi ile gerçekleştireceğiz ![]() Arzu edilen seviyeye tüm bireylerin özverili çabaları ile ulaşacağız ![]() OKULUMUZUN DEĞERLERİ: * Atatürk İlke ve İnkılaplarını esas alırız ![]() * Çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkmamız için, yetiştirdiğimiz nesillerin en önemli unsur olduğuna inanırız ![]() * Ortak aklı ve bilimi üstün tutarız ![]() * Ortak aklın başarımızı artıracağına inanırız * Öğrencilerimizin geleceğinin, ülkemizin geleceği olduğuna, onların eriştiği seviyenin bizim başarımız olduğuna inanırız ![]() * Okulumuzda fırsat eşitliği için ortam hazırlarız ![]() * Başarının takım çalışması ile olacağına inanırız ![]() * Değişim ve sürekli gelişimin önemine inanırız ![]() * Öğrenci-Öğretmen-İdare-Veli-Çevre diyaloğu ve işbirliğinin başarımızı artıracağına inanırız ![]() * Eğitimde kaliteyi ön planda tutarız ![]() * İnsan hak ve hürriyetlerine saygılıyız ![]() * Milli , ahlaki değerlerimize ve evrensel insani değerlere saygılıyız ![]() * Ortaöğretim Kurumları (Fen Liseleri, Askeri Liseler, Anadolu Liseleri), Mesleki Eğitim ve Teknik Mesleki Eğitim kurumlarına yeterli bilgi donanımına sahip öğrenciler yetiştirmemiz gerektiğine inanırız ![]() * Türkçeyi yazılı ve sözlü olarak kendini ifade etmede, doğru ve etkili bir şekilde kullanmanın her ders için önemli olduğuna inanırız ![]() * Öğretmen ve öğrencilerimiz bilginin bir araç olduğu, davranış güzelliğinin amaç olduğuna inanır ![]() Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ahlaki bakımdan nitelikli, dürüst ve sağlam bir kişiliğe, bunun yanında eleştirel bilgi anlayışına sahip insanlar olmalarını esas alırız ![]() AMAÇLARIMIZ: Amaç-1:Okulumuzu fiziki açıdan eğitim-öğretim faaliyetlerinin daha iyi yapıldığı bir öğrenme ortamı haline getirmek ![]() Amaç-2: Okuma alışkanlığının kazandırılması ve geliştirilmesi için okulumuza bağımsız bir kütüphane kazandırılması ![]() Amaç-3: Eğitim materyallerinin tamamlanması Amaç-4: BT ve Fen Laboratuarlarının ve İş Teknik Atölyelerinin eksikliklerinin tamamlanması ![]() Amaç-5: Sınav heyecanını gidermek ve sınavlardaki başarıyı artırmak ![]() Amaç-6: Okulumuzun Avrupa ve ulusal projelere katılımını sağlamak ![]() Amaç-7: Okulumuzda tiyatro, müzik ekiplerininkurulması, şiir ve müzik etkinliklerinin yapılması folklor ve spor etkinliklerinin devamını sağlamak ![]() Amaç-8: Okulumuzun tarihçe ve gurur köşelerinin düzenlenmesi Amaç-9: Okul personeli, veli ve öğrencileri arasında birlik beraberlik ve dayanışmalarının güçlü hale getirilmesi Söke Atatürk İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / SÖKE Adı: SÖKE ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FEVZİPAŞA MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2565181740 Faks Numarası: 2565130661 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi:Söke Atatürk İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|