|
|
Konu Araçları |
acarlar, bilgileri, ilköğretim, izmir, köyü, okulu, selçuk |
Acarlar Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuk İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Acarlar Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuk İzmirAcarlar Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Acarlar Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Acarlar Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Acarlar Köyü İlköğretim Okulu İletişim Acarlar Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Acarlar Köyü İlköğretim Okulu İzmir Selçuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Acarlar Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Acarlar Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Acarlar Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Acarlar Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Acarlar Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Selçuk Okulun Telefonu: 232 8929072 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Acarlar Köyü Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Ali CAN Okulun Ulaşım Bilgileri: Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Acarlar Köyü İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|