|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, dede, ihsan, ilköğretim, konya, okulu, selçuklu, vali |
![]() |
Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaVali İhsan Dede İlköğretim Okulu Hakkında - Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu Tanıtım - Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu Resimleri - Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu İletişim ![]() Selçuklu Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1995 yılında temelleri atılarak yapılmaya başlamış ve 1999-2000 Eğitim Öğretim Yılında hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuzda normal Eğitim-Öğretim sistemi uygulanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz; fedakar,gayretli ve mesleğine aşkla bağlı eğitim kadrosunun çalışmaları sayesinde , mevcut şartlarını en yüksek seviyede kullanarak, olumsuzlukları telafi ederek her geçen gün ilimizin örnek okulları arasında yer almaktadır ![]() Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: SELÇUKLU VALİ İHSAN DEDE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: M ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3322465128 Faks Numarası: 3322450009 E-mail Adresi: valiihsandede42@gmail ![]() Web Adresi: - www ![]() ![]() ![]() Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|