|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, germen, ilköğretim, manisa, merkez, murat, okulu |
![]() |
Murat Germen İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Germen İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaMurat Germen İlköğretim Okulu Hakkında - Murat Germen İlköğretim Okulu Tanıtım - Murat Germen İlköğretim Okulu Resimleri - Murat Germen İlköğretim Okulu İletişim ![]() Murat Germen İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1936 yılında özel idare tarafından 22 ![]() ![]() ![]() ![]() o zamanın Manisa Valisi Murat Germen, Cumhuriyet Bayramı’nın ikinci günü taş ve harç koyarak okulun temelini atmıştır ![]() ![]() Okulumuz 1936-1937 ders yılında öğretime başlamıştır ![]() ![]() İlk Başöğretmen (Okul Müdürü) Sakine ÜLKÜ’dür ![]() ![]() ![]() Murat Germen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (236) 231 17 72 Okulun Faksı: (236) 232 68 46 Okulun Adresi: Adakale Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://muratgermen ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 397790@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Murat Germen İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|