Murat Germen İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Murat Germen İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Murat Germen İlköğretim Okulu Hakkında - Murat Germen İlköğretim Okulu Tanıtım - Murat Germen İlköğretim Okulu Resimleri - Murat Germen İlköğretim Okulu İletişim

Murat Germen İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1936 yılında özel idare tarafından 22000 TL ye yaptırılmıştır Yeri eski kışla meydanıdır Bugün okulumuzun bulunduğu mahalle Adakale’dir 1933 yılında,
o zamanın Manisa Valisi Murat Germen, Cumhuriyet Bayramı’nın ikinci günü taş ve harç koyarak okulun temelini atmıştır 1936 yılında okul tamamlanınca o yıl görevi başında vefat eden Sayın Vali anılarak okulun adına “Murat Germen” denilmiştir

Okulumuz 1936-1937 ders yılında öğretime başlamıştır1992 yılında okulumuza İl Özel İdaresi tarafından 15 derslikli bir bina daha yapılmıştır

İlk Başöğretmen (Okul Müdürü) Sakine ÜLKÜ’dür Ondan sonra sıra ile okul müdürü olarak Haydar BARÇIN, Nazım KAVRUKLAR, Muazzez GEREN, İsmail AYHAN (1977-1978), Tuna SARIZEYBEK (1978-1981), Mehmet SARI (1981-1982), Murat Baki DAŞKAN (1982-1986), İlyas BAYBURT (1986-1988), Cemal İŞTEN (1988-1993), Arif DEMİR (1993), Mehmet DOĞUŞ (1993-2008),Mehmet ÇETİNKAYA (2008-2010) görev yapmıştır 2010 yılında Okul Müdürü olarak Mustafa ÇAKMAK atanmış olup halen bu görevini sürdürmektedir

Murat Germen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (236) 231 17 72
Okulun Faksı: (236) 232 68 46
Okulun Adresi: Adakale Mah Yeşiltepe CadNo:80
Okulun Web Adresi: http://muratgermenmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 397790@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Murat Germen İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com