![]() |
Kafaca İlköğretim Okulu Milas Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kafaca İlköğretim Okulu Milas MuğlaKafaca İlköğretim Okulu Hakkında - Kafaca İlköğretim Okulu Tanıtım - Kafaca İlköğretim Okulu Resimleri - Kafaca İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kafaca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Muğla İli, Milas Kaymakamlığı, Milas İlçe Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak 1943 yılından itibaren Kafaca Köyü ve çevre köy halkına hizmet vermektedir ![]() öğretmenler eğitim hayatına başlayan okulumuz bugün; 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 19 öğretmen ve 372 öğrencisi ile iki binada eğitim ve öğretim hayatına devam etmektedir ![]() Kafaca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Milas Okulun Telefonu: 252 5454499 Okulun Faksı: 252 545 4545 Okulun Adresi: Kafaca Köyü Okulun Web Adresi: MUĞLA-MİLAS (Kafaca İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: 718151@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kafaca İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|