|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, okulu, zafer, şereflikoçhisar |
![]() |
Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Şereflikoçhisar Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Şereflikoçhisar AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Şereflikoçhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Zafer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Zafer İlköğretim Okulu Resimleri - Zafer İlköğretim Okulu Hakkında ![]() AÇILIŞ TARİHİ : 1952 Okulumuz 1952-1953 Öğretim yılında Şehir Çarşısı içerisindeki Halkevi binasında eskiBelediye binasının bulunduğu yerde geçici olarak açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz İlçemiz Ekici Mahallesi sınırları içerisinde bulunmaktadır ![]() ![]() Okulumuzdan İlkokul olarak hizmet verdiği 1952-1997 yılları arasında toplam 4860 öğrenci Dipolama alarak mezun olmuştur ![]() ![]() 8 Yıllık Kesintisiz Eğitime geçildiği 1997 yılından 2007 yılına kadar da 1010 Öğrencimiz Diploma alarak mezun olmuştur ![]() Okulumuzdan mezun olanların %90'ı Orta veYüksek tahsillerine devam etmiş olup bunlar dan çok sayıda kişi Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapmaktadır ![]() ![]() Zafer İlköğretim Okulu Ankara Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ŞEREFLİKOÇHİSAR Adı: ZAFER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: EKİCİ MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3126871790 Faks Numarası: 312000000 E-mail Adresi:zaferio@hotmail ![]() Web Adresi: ANKARA - ŞEREFLİKOÇHİSAR - Zafer İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|