|
|
Konu Araçları |
ilköğretim, karapınar, konya, okulu, vehbi, yurt |
Vehbi Yurt İlköğretim Okulu Karapınar Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vehbi Yurt İlköğretim Okulu Karapınar KonyaVehbi Yurt İlköğretim Okulu Hakkında - Vehbi Yurt İlköğretim Okulu Tanıtım - Vehbi Yurt İlköğretim Okulu Resimleri - Vehbi Yurt İlköğretim Okulu İletişim Vehbı Yurt İlköğretim Okulu Konya Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Vehbı Yurt İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Vehbı Yurt İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Vehbı Yurt İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Vehbı Yurt İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Vehbi Yurt İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARAPINAR Adı: VEHBI YURT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇETMİ MAHGÜLBAHÇESKNO:1 KARAPINAR/KONYA Telefon Numarası: 3327551301 Faks Numarası: E-mail Adresi: 722851@mebk12tr Web Adresi: - http://vehbiyurtmebk12tr Vehbi Yurt İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|